Kenmerken
  • Bewegen staat centraal.
  • Veel ruimte om buiten te sporten.
  • Locatie in VV Groot-Ammers.
  • Voor kinderen van alle scholen in Groot-Ammers.
Locatie
De Boomgaard 1
2964 AV Groot-Ammers
Tel: 06-52219068
Openingstijden

Ma, di, do
15.00 – 18.30 uur

Woe
12.30 – 18.30 uur

Vrij
11.45 – 18.30 uur

Sport BSO Groot-Ammers

Wasko is een Gezonde Kinderopvangorganisatie en dat betekent o.a. dat we bewegen erg belangrijk vinden. Op Sport BSO Groot-Ammers kunnen kinderen dan ook naar hartenlust bewegen. We werken op deze locatie nauw samen met voetbalvereniging VV Groot-Ammers. Kinderen kunnen kennismaken met veel verschillende sporten en spelactiviteiten. Denk bij dat laatste aan levend Stratego of Air hockey. Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

Natuurlijk hoeven kinderen op deze BSO niet altijd bezig te zijn met sport en spel. Er is altijd ruimte om even lekker rustig een boekje te lezen of een tekening te maken.

In de schoolvakanties kan je kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere (sport- en spel)activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Pepita van Laer
Assistent locatiemanager
Inge den Braven
© 2024